072-5669116

Carola van Baar

Assistent Accountant

Carola is een avontuurlijke, jonge meid met al behoorlijk wat werkervaring. Een echte aanwinst voor ons team in Alkmaar! 

Carola heeft net als Julia en Nadine de opleiding Assistent Accountant aan de Finance Academy gedaan. Na haar studie heeft ze een jaar in Chili gewerkt als au-pair. Vervolgens heeft ze zo’n 5 jaar bij verschillende administratiekantoren en accountantskantoren gewerkt. Ze heeft dus al de nodige ervaring met jaarrekeningen en het boeken van administraties.

Maar Carola heeft meer kwaliteiten! Ze staat open voor nieuwe ervaringen, pakt alles snel op en denkt in oplossingen in plaats van problemen. Ze is spontaan, past zich makkelijk aan en maakt graag een praatje. Dat is ook waarom ze goed past op een klein kantoor als BG accountants. Hier krijgt ze de kans om veel klantcontact te hebben en alles voor de klant te doen, van aangifte tot jaarrekening.

In haar vrije tijd gaat Carola het liefst op reis om nieuwe mensen en plekken te ontdekken. Daarnaast doet ze aan handbal, gaat ze graag uit eten of naar een feestje. Als ze maar mensen en gezelligheid om zich heen heeft, dan is Carola op haar best!

Blijf op de hoogte