072-5669116

Roqaya  el Tantawi

HR adviseur

Roqaya vormt samen met haar collega’s Denise en Linda de afdeling salarisadministratie. Naast de PDL opleiding heeft Roqaya de opleiding Human Resource Management succesvol afgerond. Doordat zij al langer werkzaam is als adviseur binnen het HR vakgebied, kan zij zich goed inleven in de voorgelegde vraagstukken. Roqaya begeleidt, ondersteunt en adviseert klanten op het gebied van Verzuim, Werving & Selectie, functionerings- en beoordelingsgesprekken. En niet te vergeten: conflict en exitgesprekken. Deze gesprekken leveren vaak voor de werkgever hele waardevolle informatie op!

Roqaya is spontaan, professioneel en doelgericht. Ze zoekt graag de grenzen op en komt met out of the box oplossingen. Ze neemt haar klanten mee in het proces en stuurt bij waar nodig. Ze kan zich goed inleven en weet als geen ander dat gunnen de beste weg is naar een goede deal.

In haar vrije tijd geniet ze samen met haar zoontje van de buitenlucht, van een leuk spelletje thuis of van een gezellige familiefilm bij kaarslicht. Ze is een chef-kok in eigen keuken en laat haar dierbaren hier graag van proeven.

Blijf op de hoogte