072-5669116

Falery Hansen

Junior Assistent Accountant

Voor Falery is de accountancy nieuw, maar met haar enthousiasme verwachten wij dat ze alles snel zal oppikken. Ze weet in ieder geval van aanpakken: ze heeft veel in de strandtent van haar opa en oma gewerkt en daarna als front office medewerkster bij Spaces Schiphol. Ze weet dus heel goed hoe ze met mensen om moet gaan, maar ook plannen en organiseren gaat haar goed af.  

Omdat er door de coronacrisis minder werk was, is ze een opleiding Financieel Administratief Medewerkster gaan doen en nu wil ze zich verder ontwikkelen in die richting. Die kans geven we haar graag! Ze zal de eerste periode veel moeten leren, maar staat te trappelen om te beginnen.

Falery woont in Zandvoort, ideaal tussen Lisse en Alkmaar, dus ze zal op beide vestigingen werkzaam zijn. Ze is sociaal, nuchter, kan goed met stress omgaan en houdt van aanpakken. Stilzitten is duidelijk niet aan haar besteed. In haar vrije tijd gaat ze dan ook graag sporten of met vrienden op stap. Daarnaast is ze een echte dierenvriend, dus kijk niet gek op als je haar met haar paard of hond op het strand tegenkomt!

Blijf op de hoogte