Vorige pagina
072-5669116

Neem contact met ons op

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Alkmaar & Lisse stappen over op Yuki

Bijna de helft van de ondernemers in Alkmaar, de Bollenstreek en omgeving verwacht in 2016 over te zijn op online boekhouden. Veel ondernemers kiezen er nu nog voor om de boekhouding zelf te doen, omdat ze uitbesteden te duur of te omslachtig vinden. Maar door de nieuwe ontwikkelingen in online boekhouden, wordt het nu wel heel aantrekkelijk om het uit te besteden!

Met online boekhouden van BG Yuki blijf je als ondernemers wel actief betrokken blijven bij de administratie. Bonnen en facturen blijven niet meer op een stapel liggen, maar je scant ze meteen in en stuurt ze door naar BG Alkmaar en Lisse via de online tool. Dit innovatieve programma herkent en verwerkt de documenten automatisch en mocht dat niet lukken, dan doet een medewerker van BG Alkmaar of Lisse dat binnen 2 werkdagen.

Op deze manier is je administratie altijd beschikbaar en altijd up-to-date. Bovendien heb je via BG Yuki de beschikking over een digitaal archief, de mogelijkheid om online facturen aan te maken en te versturen en een financieel dashboard. Dit geeft jou het inzicht en het gemak dat je nodig hebt, tegen een scherpe prijs!

Bovendien stelt deze nieuwe manier van online boekhouden ons in staat om jouw financiële data van dag tot dag te analyseren en jou waar nodig te adviseren. Uiteraard kan BG accountants voor jou ook de BTW aangifte, aangifte inkomstenbelasting, aangifte vennootschapsbelasting en de jaarrekening verzorgen. Zo ben je nooit meer te laat met je aangiften en heb je alles overzichtelijk bij elkaar op één plek.

Kortom, met BG Yuki heb je het gemak van uitbesteden en houd je toch zelf de regie. Je hebt altijd inzicht in je financiële situatie en je krijgt deskundig advies op de koop toe!

 
Nieuws: AVG: Wat moet je zelf aanpassen op je website? Inmiddels is de Wet AVG is een feit. Maar heb jij alle instellingen van je website en nieuwsbrief al op orde?  Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgende pagina