072-5669116

Neem contact met ons op

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

The personal touch

Jarenlang was ons credo The Personal Touch: de financiële rechterhand van de MKB ondernemer, betrokken bij jou en je bedrijf. En dat zijn we natuurlijk nog steeds. Maar we zijn inmiddels veel meer dan dat!

We zijn ervaren, deskundig en enthousiast. We werken proactief en zijn gericht op samen ondernemen. We laten zien dat de administratie geen noodzakelijk kwaad is, maar juist belangrijke kansen biedt. Wij willen jouw sparringpartner zijn, weten wat er speelt binnen de organisatie.

We luisteren, vragen door, denken mee en spreken duidelijke taal. We begeleiden jou in je visie en strategie door een spiegel voor te houden. Dat zal niet altijd zijn wat je graag wil horen, maar wel wat van belang is om het beste uit je onderneming te halen. Dat is wat wij noemen samen ondernemen!

 
Nieuws: Prinsjesdag 2018: het hete hangijzer Het is bijna dagelijks in het nieuws: wordt de dividendbelasting afgeschaft of niet? Het kabinet staat nog steeds achter deze maatregel, terwijl de oppositie er fel op tegen is. Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact