Vorig bericht
072-5669116

Samen ondernemen?

Laat je nummer achter, dan bellen we!


Eén inlogcode voor UWV, Belastingdienst en KvK vanaf 1 oktober 2017

Goed nieuws voor ondernemers. Want vanaf 1 oktober kun je met één inlogmiddel wijzigingen doorvoeren of informatie aanleveren bij verschillende overheidsinstanties. Het systeem heet eHerkenning en wordt al langer gebruikt door intermediairs. De verdere introductie van dit systeem moet het ondernemers makkelijker maken.

Op dit moment moet een ondernemer nog bij iedere overheidsinstantie inloggen met een aparte gebruikersnaam en wachtwoord om administratieve zaken door te voeren. Maar vanaf 1 oktober 2017 kunnen ondernemers gefaseerd gebruik gaan maken van eHerkenning. Met dit inlogsysteem heb je toegang tot onder andere het UWV, RDW, de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. 

eHerkenning kun je dan inloggen om zakelijke wijzigingen door te voeren, zoals:

  • de aangifte omzetbelasting bij de Belastingdienst
  • het doorgeven van wijzigingen in het Handelsregister
  • documenten digitaal ondertekenen in plaats van fysiek
  • het op bedrijfsnaam zetten van een voertuig bij de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW)
  • verzuimmeldingen van personeel doorgeven aan het UWV
  • ontslagaanvragen indienen bij het UWV

De Minister van Economische Zaken zet zich in om het ondernemers makkelijker te maken als het gaat om regeldruk en lastendruk. Met eHerkenning wordt het regelen van administratieve zaken makkelijker en veiliger gemaakt. En dat levert tijds- en kostenbesparing voor ondernemers op.

BG is gecertificeerd voor eHerkenning en regelt al lange tijd administratieve taken voor jou als klant via dit systeem. Zo heb je de zekerheid dat jouw gegevens veilig en snel bij de overheidsinstanties terecht komen!

Maak een afspraak
Wij helpen je graag verder met vragen. Je kunt ons bellen op 072-5669116. Of maak een afspraak.

Afspraak maken

Het laatste nieuws in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief...


 
Nieuws: Prinsjesdag 2018: het hete hangijzer Het is bijna dagelijks in het nieuws: wordt de dividendbelasting afgeschaft of niet? Het kabinet staat nog steeds achter deze maatregel, terwijl de oppositie er fel op tegen is. Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgend bericht