Vorig bericht
072-5669116

Samen ondernemen?

Laat je nummer achter, dan bellen we!


Trots op bronzen predicaat SBR

Deze week heeft BG accountants een bronzen predicaat in ontvangst mogen nemen voor het aanleveren van SBR rapportages. Een mooie mijlpaal!

SBR rapportages

SBR staat voor "Standard Business Reportingā€ ofwel "Standaard Bedrijfsrapportagesā€. Met SBR worden financiële gegevens van ondernemingen digitaal en gestandaardiseerd aangeleverd bij de bank. Het doel hiervan is de aanlevering te vereenvoudigen en daarmee het proces te versnellen.

Innovatief en effectief werken

Nog lang niet alle accountants en andere intermediairs werken met SBR. BG loopt graag voorop als het gaat om innovaties die het werken efficiënter maken. De predicaten werden dan ook uitgereikt tijdens de Accountancy Expo in Nijkerk, ook wel bekend als het innovatie event. Wij waren één van de 48 kantoren die dit predicaat mochten ontvangen. Met meer dan duizend kantoren in Nederland is dat een prestatie om trots op te zijn!

Maak een afspraak
Wij helpen je graag verder met vragen. Je kunt ons bellen op 072-5669116. Of maak een afspraak.

Afspraak maken

Het laatste nieuws in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief...


 
Nieuws: AVG: Wat moet je zelf aanpassen op je website? Inmiddels is de Wet AVG is een feit. Maar heb jij alle instellingen van je website en nieuwsbrief al op orde?  Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgend bericht