072-5669116

Een kijkje achter de schermen...of op het scherm?

De frisse wind in ons ‘huis’ bevalt goed! Inmiddels zijn wij allemaal gewend aan de nieuwe stijl van ons pand in Alkmaar. Als een jas die past en waarin we ons thuis voelen. Nu die verandering gemaakt is, begint het volgende project al te kriebelen. De website van BG!

Ruim vier jaar geleden lanceerden we onze "nieuwe" website. De site was toen helemaal hip en happening. De afgelopen jaren hebben we onze website natuurlijk continu onderhouden met actueel nieuws, nieuwe medewerkers en andere relevante informatie. Maar zoals met alles moet je ook hierbij zorgen dat je meegaat met de tijd en techniek. En zeg nou zelf, die ruitjesoverhemden die we toen aan hadden, kunnen nu toch echt niet meer?BG springt een gat in de lucht

Dat vraagt om een website in een nieuw jasje. Letterlijk en figuurlijk. Dus nodigden we Justa van Just Justa fotografie uit om nieuwe foto’s van ons te schieten. Inmiddels staan wij zelf weer goed op de foto in ons mooie pand. En zijn we gestart met de opzet van de nieuwe website. Wensen genoeg. De site moet uiteraard responsive zijn, de nieuwsfunctie moet handiger ingericht worden en we willen onze focus wat verleggen. Vertellen over onze ervaringen in en uit het vak waarmee we onze klanten ook weer verder kunnen helpen.

Dat kunnen wij natuurlijk niet allemaal zelf. Ook hier komt onze visie Samen ondernemen weer om de hoek kijken. Onze partner boozd, die ook de huidige website van BG heeft ontwikkeld en onderhoudt, heeft onze wensen geïnventariseerd en maakt een nieuwe opzet voor de site. Zij zorgen dat het plaatje op het scherm en achter de schermen klopt.

Maar ook de communicatie moet kloppen. De teksten moeten in een nieuw jasje gehesen worden, nieuwsberichten moeten actueel blijven en we willen meer communiceren over onze eigen ervaringen. Daar hebben we de dames van Studio Tweevoud voor. Die kunnen zich als geen ander inleven in wie wij zijn en dat ook nog omzetten in woorden.Portret Pascal in de maak

Een heel project dus, wat we samen mogelijk maken. De vernieuwde website is in de maak. Daarop zal je nog even moeten wachten. Alhoewel we de ruitjesoverhemden wel alvast vervangen hebben. Houd onze site goed in de gaten of volg ons op Facebook, Twitter of LinkedIn. Dan zie je binnenkort de oude vertrouwde BG, in een nieuw online jasje!

03-04-2024

Flexibele arbeidsvoorwaarden, een mooie troef!

Lees verder
15-02-2024

Rouwverlof is maatwerk

Lees verder
11-12-2023

Eindejaarstips 2023

Lees verder
Blijf op de hoogte