072-5669116

Dag van de Duurzaamheid

De Dag van de Duurzaamheid vindt net als vorig jaar plaats op vrijdag 10 oktober. Door heel Nederland zullen dan duizenden duurzame activiteiten plaatsvinden. Op deze manier laten we samen zien dat duurzaamheid past in ons dagelijks leven en we een "groene" samenleving belangrijk vinden!

Het netwerk "Duurzaam Ondernemen in Noordwest Holland" (DOinNWH) waar BG accountants bij is aangesloten, organiseert dit jaar voor de tweede keer de Let’s DO-Awards.Dit is een prijs voor de meest "succesvolle duurzame innovatie" in het MKB. Je kan hierbij denken aan milieuvriendelijke bedrijfsvoering, goed personeelsbeleid, initiatieven die het delen van middelen (auto’s, machines gereedschap etc) makkelijker maken, werkgelegenheid voor mensen met een beperking, maar bijvoorbeeld ook het bevorderen van eerlijke handel. 

De genomineerden van dit jaar zijn Florapro, Zonnegrond en Kroon van Holland. BG accountants steunt Zonnegrond in de strijd om de Award. Zonnegrond streeft naar een 100% duurzame energieproductie in Nederland. Zij bieden consumenten de mogelijkheid te investeren in duurzame energieprojecten. Zonnegrond werkt als een volkstuin, maar in plaats van groente oogst men groene stroom. Particulieren kopen zonnepanelen die gebouwd worden in een zonnepanelen-park. Zo hoef je geen zonnepanelen op je dak te leggen, maar kan je toch je energierekening halveren. Ook gunstig voor de gemeente want die kan onrendabele grond verhuren en met zonneparken haar duurzaamheidsdoelstellingen bereiken.

Tijdens de Nacht van de Duurzaamheid van 9 -10 oktober wordt de Award uitgereikt. Alleen vandaag kan je nog stemmen via www.doinnwh.nl, dus steun dit mooie initiatief!

11-03-2019

Sportieve werkgever? Stap op de fiets!

Lees verder
14-02-2019

VIA Vooraf Ingevulde Aangifte inkomstenbelasting activeren

Lees verder
11-02-2019

Hoger nettoloon of valt het tegen?

Lees verder
Blijf op de hoogte