Vorig bericht
072-5669116

Samen ondernemen?

Laat je nummer achter, dan bellen we!


BG Lisse is verhuisd

Na de naamswijziging en de drukte van de eerste maanden van het jaar hebben wij de vakantieperiode aangegrepen om weer een wijziging door te voeren: BG accountants Lisse is verhuisd!

Maandag 26 augustus zijn wij verhuisd van de 1e Poellaan naar de Vennestraat 11-K in Lisse. Op deze locatie is ook Interparts Online gevestigd. Interparts Online is een bedrijf gespecialiseerd in automatisering en online oplossingen waar wij al jaren naar tevredenheid mee samenwerken. Om deze samenwerking te intensiveren en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zullen wij dus voortaan op dezelfde locatie te vinden zijn. Dat is wat wij noemen "samen ondernemen”!

Even onze nieuwe gegevens op een rijtje:
BG accountants Lisse
Vennestraat 11-K
2161 LE Lisse

Het telefoonnummer en alle andere contactmogelijkheden blijven ongewijzigd (dat is één van de voordelen van werken met online oplossingen van Interparts!). Alleen het bezoek- en postadres zijn dus met ingang van 26 augustus anders. Wij zien je graag op de Vennestraat!

Maak een afspraak
Wij helpen je graag verder met vragen. Je kunt ons bellen op 072-5669116. Of maak een afspraak.

Afspraak maken

Het laatste nieuws in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief...


 
Nieuws: AVG: Wat moet je zelf aanpassen op je website? Inmiddels is de Wet AVG is een feit. Maar heb jij alle instellingen van je website en nieuwsbrief al op orde?  Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgend bericht