Vorig bericht
072-5669116

Samen ondernemen?

Laat je nummer achter, dan bellen we!


BG en Boozd eerste deelnemers Zon op MKB

In het kader van het project Zon op MKB zijn ruim 130 zonnepanelen gelegd op de units van Kamerlingh Onnesstraat 14 in Alkmaar. Wethouder duurzaamheid Jan Nagengast van de gemeente Alkmaar heeft de panelen officieel in gebruik genomen. 

 

De installatie is het resultaat van de actie Zon op MKB waarmee de gemeente Alkmaar bedrijven stimuleert om zelf energie op te wekken. Na een duidelijke presentatie op het Powerhouse event van het netwerk Duurzaam Ondernemen, hebben BG accountants en Boozd zich direct aangemeld voor het project. Tevens hebben zij de VVE enthousiast gemaakt om ook te kiezen voor zonne-energie. De twee bedrijven en de VVE zijn gezamenlijk goed voor ruim 30.000 kWh per jaar. Een forse investering in zonnepanelen, maar met een terugverdientijd van ongeveer 7-9 jaar een interessante optie!

Lees hier het volledige artikel van Duurzaam Ondernemen in het Noord Hollands Dagblad.

Maak een afspraak
Wij helpen je graag verder met vragen. Je kunt ons bellen op 072-5669116. Of maak een afspraak.

Afspraak maken

Het laatste nieuws in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief...


 
Nieuws: Prinsjesdag 2018: het hete hangijzer Het is bijna dagelijks in het nieuws: wordt de dividendbelasting afgeschaft of niet? Het kabinet staat nog steeds achter deze maatregel, terwijl de oppositie er fel op tegen is. Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgend bericht