Vorig bericht
072-5669116

Samen ondernemen?

Laat je nummer achter, dan bellen we!


Spaargeld spreiden biedt extra garantie

Spaargeld spreiden biedt extra garantieIn deze economisch onzekere tijden gaan steeds meer mensen zich afvragen waar hun spaargeld nu het beste af is. Zijn de banken nog wel een veilige plaats om ons zuur verdiende spaargeld te stallen of verkeren we binnenkort midden in een schuldencrisis zoals in Griekenland het geval is?

Gelukkig is er in Nederland altijd de zekerheid van het depositogarantiestelsel van De Nederlandsche Bank. Dit is een regeling waarbij iedere klant de eerste € 100.000 euro van het tegoed op zijn spaar- of betaalrekening vergoed krijgt door DNB in het geval dat een bank niet meer aan zijn verplichtingen kan voldoen. Iedere bank in Nederland met een bankvergunning is verplicht deel te nemen aan dit depositogarantiestelsel. Als je dus meer dan € 100.000 aan spaargeld bezit, doe je er verstandig aan dit bedrag te spreiden over meerdere banken of over meerdere vestigingen van de Rabobank. Want omdat iedere Rabobank een eigen bankvergunning heeft, ben je dus altijd verzekerd van de eerste € 100.000 euro aan tegoed per vestiging!

Maak een afspraak
Wij helpen je graag verder met vragen. Je kunt ons bellen op 072-5669116. Of maak een afspraak.

Afspraak maken

Het laatste nieuws in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief...


 
Nieuws: Prinsjesdag 2018: het hete hangijzer Het is bijna dagelijks in het nieuws: wordt de dividendbelasting afgeschaft of niet? Het kabinet staat nog steeds achter deze maatregel, terwijl de oppositie er fel op tegen is. Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgend bericht