072-5669116

Het nieuwe werken

Het nieuwe werken bij Baarda - GablerIn deze snelle maatschappij neemt het nieuwe werken een grote plaats in, iedereen wil ten alle tijden bereikbaar zijn en inzicht hebben in zijn (financiële) gegevens. Of dat nu via een tablet, telefoon of ander medium is.

Bij Baarda — Gabler heeft automatisering altijd een belangrijke plaats ingenomen. Wij zijn van mening dat automatisering de verwerking van de administratie alleen maar efficiënter maakt en daardoor onze dienstverlening ten goede komt. Denk hierbij aan Baarda — Gabler.online en andere software programma’s. Tot nu toe hebben we altijd voorop gelopen als het gaat om automatisering van onze dienstverlening, maar nu gaan we nog 10 stappen verder!

Automatisering is niet langer een middel om het proces te vergemakkelijken, maar het is een middel geworden om onze diensten uit te breiden en te verbeteren. Door de komende vernieuwingen zal er meer tijd en ruimte overblijven voor advies aan de ondernemer. Niet voor ons gemak of omdat we dan meer inzicht in de administratie hebben en sneller kunnen schakelen, maar vooral voor de ondernemer zelf!

Daarom zal Baarda — Gabler binnenkort een geheel nieuwe manier van werken introduceren. Dit zal de interactie tussen ons personeel en de klanten een nieuwe impuls geven. Het zal er voor zorgen dat alles omtrent je bedrijfsvoering via één kanaal kan verlopen. Niet langer zoeken naar die ene verdwenen factuur, die envelop met de belastingaangifte te laat insturen of de mappen een aantal weken moeten missen omdat ze bij Baarda - Gabler op kantoor staan. En zelfs niet langer zwoegen om die vervelende administratie op de juiste manier in te boeken.....

Hoe dat mogelijk is? Dat lees je binnenkort! Dus houdt je mailbox, onze website, Twitter, Facebook en/of LinkedIn in de gaten, want over een paar weken zullen we meer vertellen over de komende vernieuwingen!

11-03-2019

Sportieve werkgever? Stap op de fiets!

Lees verder
14-02-2019

VIA Vooraf Ingevulde Aangifte inkomstenbelasting activeren

Lees verder
11-02-2019

Hoger nettoloon of valt het tegen?

Lees verder
Blijf op de hoogte