072-5669116

Lisa Stins

Assistent Accountant

In mei 2020, midden in de coronacrisis, is Lisa bij BG begonnen. Ondanks de rare start waarbij ze ingewerkt wordt op 1,5 meter afstand en de helft van de collega’s thuiswerkt, heeft Lisa er zin in!

Voordat ze bij BG begon, heeft Lisa ruim 3 jaar bij een administratiekantoor gewerkt. Ze heeft dus al de nodige ervaring met het samenstellen van jaarrekeningen, het verwerken van gegevens in Yuki en Snelstart, en het doen van aangiften. Naast haar werk volgt Lisa de opleiding SPD accountancy op de Hogeschool voor Accountancy in Almere. Ze brengt dus een mooie combinatie van kennis en ervaring met zich mee.

Lisa werkt 3 tot 4 dagen per week op kantoor Alkmaar. Ze werkt doelgericht en zorgvuldig. Ze heeft tijdens haar studie veel bijbaantjes gehad en kan zich mede daardoor goed inleven in de situatie van ondernemers. Bovendien werkt ze op vrijdag ook nog bij haar vriend die een autogarage in Alkmaar heeft. En echte aanpakker dus, die begrijpt wat er leeft bij zelfstandig ondernemers!

Naast het werk en haar studie ziet ze ook nog kans om te ontspannen. Dat doet ze het liefst met vrienden of door sportief bezig te zijn. Lisa heeft 12 jaar gevoetbald en gaat nu graag hardlopen. Maar tegen een etentje met haar vriend, een gezellige avond met vriendinnen of een gezelschapsspel zegt ze ook geen nee. Kortom, Lisa is een aanwinst voor ons team!

Blijf op de hoogte