Vorige pagina
072-5669116

Neem contact met ons op

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Toetsing en rapport bewindvoerder

Wil je als bewindvoerder goed je werk kunnen doen, dan heb je daar wel wat ervaring en kennis voor nodig. Maar dat is niet voldoende. Je moet namelijk ook voldoen aan de eisen zoals die gesteld worden in het besluit van 29 januari 2014 voor de waarborging van de kwaliteit van bewindvoerders.

Wij hebben een programma ontwikkeld dat toetst of je als bewindvoerder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het toetsingsprogramma bestaat onder andere uit de volgende onderdelen:

 • Vakbekwaamheid
  Wij toetsen of je als ondernemer (en je eventuele werknemers) voldoende opleidingsniveau hebt en of er ieder jaar voldoende tijd wordt besteedt aan (bij)scholing.
   
 • Inrichting van de onderneming
  We bekijken de inschrijving, continuïteit, werkprocessen en bereikbaarheid.
   
 • Ethiek
  Regels en reglementen met betrekking tot onder andere de privacy, geheimhouding en klachtenprocedure moeten goed op orde zijn. Uiteraard zullen wij je ook op de hoogte brengen als de regelgeving wijzigt of er andere ontwikkelingen zijn.

Uiteraard zijn dit slechts een paar onderdelen uit de volledige toetsing. Onze bevindingen leggen we vast in het zogenaamde rapport van feitelijke bevindingen en in het jaarlijks verslag ten aanzien van de bewindvoerder. Deze twee documenten moeten, samen met de jaarrekening, naar de rechtbank toegezonden worden.

Vragen?
Heb je vragen over dit onderwerp of wil je meer weten? Bel Joost of Pascal op 072-5669116 of stuur ons een e-mail.

Email sturen

 
Nieuws: Prinsjesdag 2018: het hete hangijzer Het is bijna dagelijks in het nieuws: wordt de dividendbelasting afgeschaft of niet? Het kabinet staat nog steeds achter deze maatregel, terwijl de oppositie er fel op tegen is. Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgende pagina